woensdag 22 april 2015

Magnesium Producten bestellen?

magnesiumsoest@gmail.com



ZECHSAL MAGNESIUMOLIE, 100 ml

€ 12,95


Pure magnesiumolie in een spray flacon. Voor het snel en effectief opnemen van magnesium via de huid!
Handig in gebruik, voor het hele lichaam.

Ingrediënten: 31% magnesiumchloride, aqua







ZECHSAL BADKRISTALLEN

Verpakking 2 kg: € 16,00 - Verpakking 4 kg: € 29,00


Deze magnesiumvlokken bevatten een hoge concentratie magnesium chloride en hebben een krachtige re-mineraliserende werking. Magnesium wordt via de huid snel en effectief opgenomen terwijl u in een voetbad zit of in een ligbad dobbert verrijkt met magnesiumzout.
Daarnaast werkt het bad ontgiftend: magnesium is een base en verbind zich met zuren. De zuur- base balans verbetert.










ZECHSAL de Luxe

Inhoud 4 kg: € 35,00


Magnesiumvlokken verpakt in een transparante pot die luchtdicht af te sluiten is. Aan de schroefdeksel zit een handvat. Vier kilo magnesiumvlokken inclusief een handig maatschepje. Deze pot is herbruikbaar met onze navulzakken van 2 of 4 kilo.









ZECHSAL BODY CREAM, 150 ml

€ 17,50


Zechsal body cream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter. Speciaal geschikt voor de droge of geïrriteerde huid. Verzacht de huid èn zorgt voor uw magnesiumbalans! Zechsal body cream is 100% natuurlijk en geproduceerd volgens de BDIH richtlijnen voor natuurlijke cosmetica.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Distarch Phosphate, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Magnesium Chloride, Glyceryl Stearate Citrate, Myristyl Myristate, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Stearate, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glyceryl Caprylate, Parfum, Xanthan Gum.





ZECHSAL BODY GEL, 125 ml

€ 13,95


Pure magnesiumgel met hoge concentratie! Zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid. Geeft na 3 weken een 19% betere hydratatie en een 33% gladdere huid. Uitermate geschikt bij huidproblemen. Gemakkelijk aan te brengen en in te masseren. Wordt ook gebruikt voor pakkingen.
Ingrediënten: 30% magnesiumchloride, aqua, hydroxypropyl starch phosphate (natuurlijk zetmeel).







ZECHSAL MAGNESIUMOLIE, 0.5 ltr

€ 29,00


Pure magnesiumolie voor veelvuldig gebruik! Ideaal voor magnesiumtherapie en als navulfles.

Ingrediënten: 31% magnesiumchloride, aqua.










ORTHICA CO ENZYM B6-25 (60 capsules)

€ 11,00

Per capsule: pyridoxaal-5-fosfaat 25 mg - waarvan vitamine B6 17 mg
Bevat geen: Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Gebruik: De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.











MAGNESIUM CITRAAT

€ 15,50


Magnesiumcitraat: 100 tabletten van ieder 200 milligram.












MAGNESIUM CITRAAT POEDER

€ 23,00


Magnesiumcitraat Poeder is geheel vrij van toevoegingen (geen vulmiddelen, e.d.). Tevens is het zeer geschikt voor iedereen die moeite heeft om tabletten/ capsules te slikken. Kinderen nemen het gemakkelijk in gemengd met een lepel yogurt en honing (het smaakt namelijk zuur!).

Bijzonder geschikt voor kinderen die niet graag een pil slikken!





MAGNESIUM, DE OPLOSSING - DR. MOUSAIN-BOSC

€ 14,50

Welke punten hebben depressie, hyperactiviteit, epilepsie,autisme en de ziekte van Alzheimer gemeen? Volgens dokter Mousain-Bosc: een abnormaal hoog magnesiumtekort. Deze kinderarts, tevens magnesiumspecialiste, vertelt hoe zij op een spectaculaire manier het dagelijks leven van hyperactieve, autistische, epileptische en spasmofiele kinderen verbetert met een behandeling op basis van magnesium, een “vergeten” mineraal, maar desondanks doeltreffender en veiliger in gebruik dan vele andere medicijnen.


In haar boek Magnesium, dé oplossing verklaart zij hoe het tekort aan magnesium zich ontwikkelt en waarom het zo vaak voorkomt (75% van de bevolking heeft een gebrek hieraan), wie het aangaat en waarom het dramatische gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.